1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 


Linku per aplikim:  
https://vivafresh-rks.com/aplikimet/apliko-per-kacanik-dhe-hani-i-elezit/

Shikime 3,471
Kategoria Menaxhment
Skadon 07/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet