1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania “Edoni” është themeluar në vitin 1989. Puna e palodhur dhe këmbëngulja e të gjithë anëtarëve kanë qenë jetike për suksesin e këtij biznesi familjar. Etika e punës, përvoja dhe besnikëria ndaj partnerëve dhe stafit të tyre nxjerrin në pah atributet kryesore të kësaj kompanie.

Jemi në kërkim të 

Depoist

 

Pozita: Depoist 

Orari: Nga e Hëna deri të Shtunen

Lokacioni: Depo qendrore Lipjan

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të bëjë ngarkimin/shkarkimin e mallrave.
  • Të bëjë pranimin e porosive
  • Të bejë pregaditjen për daljen e mallit nga depo dhe organizimin e liferimit të mallit

Kualifikimet:

  • Të ketë shkathtësi organizative dhe të menaxhimit të kohës;
  • Patentë shoferi (e preferueshme)
  • Të jetë fleksibil në oraret e caktuara (E Hënë – E Shtune).

Si të aplikoni?

Për të aplikuar për këtë pozitë, mbushni aplikacionin duke klikuar butonin më poshtë. Nuk kërkohet CV-ja. 

Shikime 5,620
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 22/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet