NT Charlie
Arkatare (2 Pozita)
Shpërndaje
	 	 

POZITA: ARKATARE (2 Pozita)

Butiku Charlie, Grand Store hap konkurs për vende të lira pune, për dy persona ambicioz dhe me përvojë pune.

Kualifikimet: 

  • Të jetë person i/e motivuar dhe i/e inspiruar për punë.
  • Shkathtësi të shkëlqyeshme komunikimi dhe adaptimi ndaj nevojave të klientit. 
  • Preferohet njohja e gjuhës Angleze.

Mënyra e Aplikimit: 

Dërgoni CV-në tuaj në e-mail: charlie@grandstore-ks.net duke shkruar në subjekt: EMRI, MBIEMRI - ARKATARE

Afati i fundit për aplikim është data 22 Qershor 2019.

- Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të ftohen në intervistë. 

- Vendi: Qendra Tregtare "Grand Store" Veternike-Prishtine.

Shikime 1187
Kategoria Shitje
Skadon 4 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC