1
PREMIUM

Vende të lira pune (Gjermani)

Ruaj
Itte
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e Telekomunikacionit dhe Teknologjisë Informative ITTE GmbH në Gjermani, kërkon të punësoj persona në pozitën si: Instalues teknik të terenit me eksperiencë në sisteme instaluese të teknologjisë të telekomunikacionit dhe të IT-së apo profileve të ngjashme.

PUNËSIM NË GJERMANI PËR PUNËONJËS MË KUALIFIKIM

Kërkesat për punëtorët me KUALIFIKIM TË PLOTË

 • Shkolla e mesme në drejtimin “Elektroteknik” apo profileve të ngjajshme;
 • Njohje të plotë (jo të pjesshme) të kualifikimit nga IHK FOSA apo qendra tjera që bejnë njohjën e kualifikimeve në Gjermani;
 • Njohja e gjuhës gjermane në nivel A2 (përparësi);
 • Dokumenti i terminit nga Ambasada Gjermane (përparësi);

Çfarë ofrojmë

 • Kontratë pune më afat të pacatuar apo për së paku 12 muaj;
 • Të gjitha sigurimet dhe beneficionet tjera sipas ligjeve të aplikueshme;
 • Vendbanim i sigurar nga kompania për gjashtë (6) muajt e parë;
 • Mundësi zhvillimi në tregun gjerman të punës;

Nesë jeni të interesuar, atëherë na dergoni kontaktin tuaj, duke i bashkangjitur këto dokumente:

 • Nese keni njohje te diplomës nga Gjermania
 • nese keni termin nga Ambasada Gjermane
 • nese keni certifikatë të gjuhës gjermane

E-maila për aplikim është: hr@ittengineering.de apo na kontaktoni në numrin: +38345188191

Shikime 6,820
Kategoria Inxhinieri
Skadon 21/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet