1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e Telekomunikacionit dhe Teknologjisë Informative ITTE GmbH në Gjermani, kërkon të punësoj persona si Instalues teknik të terenit me eksperiencë në sisteme instaluese të teknologjisë të telekomunikacionit dhe të IT-së apo profileve të ngjashme.

PUNËSIM NË GJERMANI ME DIPLOMA BACHELOR MË VIZA D (JO BLUECARD)

Kërkesat për punëtorët me viza D

  • Përfundimi i studimeve Bachelor në të drejtimet e fakultetit të inxhinierisë kompjuterike, Elektroenergjetikës, telekomunikacionit, elektronikes, drejtime të shkencave kompjuterike informatike, makineri dhe të ngjashme;
  • Njohje e diplomës nga Anabin apo qendra tjera të bejnë njohjën e kualifikimeve në Gjermani (përparësi);
  • Njohja e gjuhës gjermane në nivel A2 (përparësi);

Çfarë ofrojmë

  • Kontratë pune më afat të pacatuar apo për së paku 12 muaj;
  • Të gjitha sigurimet dhe beneficionet tjera sipas ligjeve të aplikueshme;
  • Vendbanim i sigurar nga kompania për gjashtë (6) muajt e parë të punës;
  • Mundësi zhvillimi në tregun gjerman të punës;

Nesë jeni të interesuar atëherë na dergoni kontaktin tuaj, duke i bashkangjitur këto dokumente:

  • nese keni njohje të diplomës nga Gjermania
  • nese keni certifikatë të gjuhës gjermane

E-maila për aplikim është: hr@ittengineering.de apo na kontaktoni në numrin: +383 45 188 191

Shikime 6,039
Kategoria Inxhinieri
Skadon 21/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet