1
PREMIUM PLUS

Ciceron/e, Shitës/e (Rahovec)

Ruaj
Stone Castle
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Stone Castle” shpall konkurs pune për postin e: 

Cicerones/ciceronit dhe shitëses/shitësit pranë Bodrumit “Stone Castle” në Rahovec.  

Të gjithë të interesuarit për aplikim, duhet të përmbushin kriteret si në vijim: 

  • Shkathtësi për komunikim; 
  • Njohja e mirë e gjuhes angleze; 
  • Prirje dhe aftësi për të punuar me njerëz të kulturave të ndryshme; 
  • Fleksibilitet dhe aftësi për punë në grup; 
  • Iniciativë të lartë për të punuar në mënyrë të pavarur, nën mbikëqyrje minimale; 
  • Shkathtësi të shkëlqyer të dëgjimit aktiv; 
  • Shkathtësi dhe përvojë në shitje; 
  • Shkathtësi për t’ju paraprirë nevojave të klientëve; 
Shkathtësi për të rekomanduar produkte.   Të interesuarit mund të dergojn cv-në  në 

info@stonecastlewine.com ose ti dorëzojnë cv fizikisht në zyrat e Kompanisë StoneCastle në Bërnjakë PN Rahovec çdo ditë pune nga ora 9.oo deri në 15.oo.   

Për çdo informatë kontaktoni në nr. +38349938634.

Shikime 5,499
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 21/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Rahovec
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet