1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania AB Bajrami Sh.p.k shpall konkurs për 2 vende pune

Pozita: Arkitekt/e

Detyrat dhe përgjegjësitë :

  • Planifikon dhe ideon projektet e planifikuara të kompanisë
  • Bën analizë të plotë për ndërtim sipas koeficienteve përkatës për nevojat e kompanisë
  • Organizimi dhe menaxhimi I punëve dhe dhënia e instruksioneve për kontraktorët e kompanisë dhe mbikëqyrjen e realizimit të punëve në bazë të prioriteteve në pajtueshmëri me nevojat dhe kërkesat e punëdhënësit
  • Zbaton detyrat dhe obligimet e përcaktuara nga punëdhënësi

Kushtet për aplikim :

  • Ta ketë të përfunduar fakultetin e Arkitekturës
  • Përparësi kanë kandidatët të cilët kanë përvojë në ndërtime të larta
  • Certifikatat e trajnimeve
  • Leter rekomandime apo referenca
  • Të ketë njohuri të mira në lëminë e arkitekturës dhe programe të projektimit dhe dizajnimit

Aplikacionet të dërgohen në e-mailin: info@abbajrami.com ose të kontaktojnë në numrin +38348515252

 

Shikime 5,566
Kategoria Arkitekturë
Skadon 21/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet