1
PREMIUM

Shofer (Kategoria C)

Ruaj
AB Bajrami sh.p.k
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS PUNE 

AB Bajrami Sh.p.k  hap konkurs për pozitën : “Shofer të kategorisë “C”.

Detyrat dhe Përgjegjësitë: 

  • Ngarkohet me mallin prej depos kryesore deri në vendin e punës ku janë ekipet e punës të suvatimit dhe punëve tjera ndërtimore 
  • Bën ngarkimin dhe shkarkimin e mallit nga automjeti në depo dhe anasjelltas , kontrollon që malli nuk është dëmtuar, informon me kohë në rast të ndonjë parregullsie 
  • Mban përgjegjësi për mbajtjen me rregull të automjetit të besuar në punë, i cili është pronë e ndërmarrjes dhe kujdeset për pastërtinë e tij 
  • I merr instruksionet rreth punëve nga depoisti kryesor - menaxheri i depos, si dhe ka përgjegjësi të njëjta për sjelljet në punë dhe rreth punëve që duhet kryer, ngarkon përkatësisht vendos mallin në hapësirat e duhura sipas specifikave të mallit, në mënyrë fizike apo makineri adekuate. 
  • Punonjësi është i detyruar të kryej edhe punë tjera, për të cilat punë ka përgatitje përkatëse profesionale apo aftësi të fituara në punë dhe në bazë të përvojës së punës të gjertanishme për të cilat e urdhëron Punëdhënësi ose punëtori i autorizuar nga ana e Punëdhënësit. 

Kushtet e kërkuara: 

  • Patent shofer valid të kategorisë “C” 
  • Diplomë të shkollës së mesme 
  • Raport të dënimeve të mëparshme në vozitje 
  • Fleksibil në orare të caktuara 

Kandidatët e interesuar mund të aplikojnë në e-mailin info@abbajrami.com ose të kontaktojnë në numrin +38348515252

Shikime 6,119
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 21/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet