1
PREMIUM PLUS

Teknike e Farmacisë (4)

Ruaj
Diellza Group
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

“Diellza Pharm”: me seli në Gjakovë,  shpallë:

K O N K U R S

Pozita: Teknike e Farmacisë – 4 vende

Vendi: Gjakovë

Kushtet dhe kualifikimet e kërkuara:

  • Diplomë nga Shkolla e mesme e Farmacisë;
  • Të ketë së paku 1 vjet përvojë pune në fushën relevante.
  • Njohuri mbi produktet farmaceutike dhe ato të kujdesit personal;
  • Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese, organizative dhe raportuese;

 

Aplikimi bëhet duke dërguar CV në email: barnatorediellza@outlook.com

Konkursi mbetet i hapur deri më datën: 20.04.2023

 

Shikime 5,989
Kategoria Industri Farmaceutike
Skadon 20/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Gjakovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet