Autosallon Alberti
Menaxher i Servisit
Shpërndaje
	 	 

Auto Salloni Alberti  e themeluar  nga viti 1999 me lokacion në Veternik , e cila njëkohësisht  është edhe  lider I shitjes së  automjeteve në Kosovë, shpallë   konkurs për pozitën:

 1. Menaxher i Servisit

Detyrat dhe përgjegjësitë

 • Kontrollimin e procesit të servisimit në kompani
 • Krijon marrëdhënie të mira me klientët aktivë dhe të rinj
 • Mirëmban marrëdhëniet ndërpersonale të punës
 • Cakton objektivat e shitjes varësisht nga kërkesat
 • Mirëmban të dhënat e shitjes në kompani
 • Njeh sistemin operativ Microsoft ( Excel, Word etj )

Kualifikimet e nevojshme

 • Të ketë përvojë pune në këtë lëmi
 • Të ketë njohuri të gjuhës angleze
 • Të ketë të përfunduar studimet Bachelor
 • Të jetë I shoqërueshëm dhe fleksibil

Të interesuarit mund të na kontaktojnë përmes nr të telefonit 044-435-435/ 044-607-100 apo të dergojne CV në email adresën asalbertishpk@gmail.com

Mirëpresim aplikacionet e juaja.

TAGS:  Autosallon Alberti, PrishtineKosovaJobVende PuneNjoftime PuneOferta PunePortal PuneLyp PuneVende te lira PuneKerko Pune

Shikime 3231
Kategoria Menaxhment
Skadon 3 ditë
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob is the largest local network certified by Bureao Veritas with ISO 9001:2015
for Quality Management
Follow Us
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC
Copyright © 2019 - KosovaJob LLC