1
PREMIUM PLUS

Stomatolog/e, Teknik Dentar

Ruaj
Swiss Dental
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Poliklinika Swiss Dental SH.P.K. shpall konkurs per keto pozita

  • Stomatolog/e
  • Teknik Dentar (Keramist-e)

Të gjithë të interesuarit duhet të jenë të Licencuar nga Ministria e Shëndetësis si dhe te kenë përvojë minimum 5 vjeqare

Te interesuarit mund të dergojnë CV -në e tyre përmes Email :Swiss.dental1@hotmail.com

ose mund ti dergojnë direkt në Polikliniken Swiss Dental ne Ferizaj 

Konkursi mbetët I hapur deri me daten 22.04.2023

Për më shumë Informata mund të kontaktoni në numrat e telefonit
049-419 700 
044-880 264         

Shikime 6,148
Kategoria Shëndetësi, Medicinë
Skadon 22/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Ferizaj
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet