1
PREMIUM PLUS

Menaxher/e i/e Shitjes

Ruaj
Tilda Tobacco
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

"Tilda Tobacco" L.L.C. kërkon të punësojë urgjentisht një Menaxher të shitjes. Kandidatët preferohet të plotësojnë kushtet e përcaktuara më poshtë.

Aftësitë:

 • Duhet të këtë përvojë punë në shitje.
 • Duhet të ketë aftësi të mira komunikimi, për të krijuar dhe mbajtur marrëdhënie të mira me klientë.
 • Duhet të ketë ambicie dhe këmbëngulësinë për të arritur dhe tejkaluar pritshmëritë.
 • Duhet të ketë vlera të larta etike dhe kulturore.
 • Duhet të ketë shkathtësi organizimi dhe planifikimi.
 • Duhet të ketë aftësi në menaxhimin dhe delegimin e detyrave.
 • Duhet të këtë patentë shofer (Kategoria B) të vlefshëm, si dhe përvojë në vozitje.
 • Duhet të jetë banor i Prishtinës.

Përgjegjësitë:

 • Duhet të menaxhoj dhe përmirësoj shitjet në gjithë territorin e Kosovës.
 • Duhet të menaxhoj me efiçencë ekipin e shitjes.
 • Duhet të identifikoj dhe të krijoj pika të reja shitëse.
 • Duhet të ulur prezencën e produkteve të ngjashme në treg.
 • Duhet të jetë i orientuar në rezultate.

Përfitimet

 • Pagë fikse si dhe bonus shtese, 700.00 - 1,400.00 EUR.
 • Kontratë të punës sipas ligjit në fuqi.
 • Sigurim shëndetësor.
 • Orari: Nga e hëna në të premte, 09:00 - 17:00.

Të gjithë kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV në hello@tilda-tobacco.com

 Për çdo informatë shtesë mund të kontaktoni në numrin e telefonit +383 44 318 655

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet