1
PREMIUM

Shitëse (2), Ndihmëse në banak (2)

Ruaj
Mulliri - The Coffee Company
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Kompania e kafesë "Mulliri i Vjeter" hap (4) vende të lira të punes ne Prishtinë për pozitat si më poshtë:

Kriteret për pozicionin "Shitëse" (2) vende:

  • Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi
  • Të ketë aftësi organizimi dhe bashkëpunimi
  • Të jetë energjike, pozitive dhe e buzëqeshur
  • Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh

Kriteret për pozicionin "Ndihmëse në banak" (2) vende:

  • Të ketë aftësi të mira komunikimi
  • Eksperienca nuk eshte kriter por perben avantazh
  • Të menaxhoje ngarkesen e fluksit te punes 

Dërgoni CV në: info.prishtine@mullirivjeter.com

CV duhet te kete patjeter te bashkengjitur foton.
Nr kontakti + 383 48 700 926 

Shikime 5,473
Kategoria Industri të Shërbimit
Skadon 20/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet