1

Shitës/e (2)

Ruaj
Aldex Qeramika
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kompania e mirënjohur Aldex Qeramika kërkon të punësojë dy shitës/e:
  • Vendi: Pejë

Përgjegjesitë

  • Shkathesi të mira në prezentim dhe negocim me blerësit potencial
  • Planifikimin & Menagjimin e shitjes
  • Pergjegjes për zhvillimin dhe aktivitetin e shitjes
  • Targetimin e bleresve te rinj,inicimin e mundesive te reja për kompaninë

Përparesitë:

  • Se paku 1 vjet pervojë pune, përparesi në  lëmin perkatese (Qeramike dhe Sanitari)
  • Te ketë kryer apo ne vazhdim te fakultetit, drejtimi Ekonomik,Marketing ,Adminstrim Biznesi ose drejtime të ngjajshme

E nevojshme për aplikim eshte CV-ja


Të interesuarat të aplikojnë ne email:
info@aldex-ks.com


www.facebook.com/AldexGroup
ose për informata me të hollësishme 

mob: +383 45 50 50 10
 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet