1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

HITI Kamina shpall konkurs pune për pozitën "Shitës/e" në Cagllavicë (3 pozita)

Njohuritë dhe shkathtësitë e nevojshme:

 • Diplome e shkolles se mesme
 • Te kete eksperience ne shitje
 • Te kete aftesi te mira komunikimi me klientet dhe punonjesit 
 • Njohuri te kompjuterit

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Te mirepres klientet dhe te asistoje ne shitje
 • Perkujdeset per produktet dhe vendosjen e cmimeve 
 • Njihet me kerkesen e klientit
 • Zhvillon detyra te tjera te natyres se punes

Cka ofrojmë ne:

 • Orar fleksibil të punës;
 • Mundësi avancimi;
 • Ambient i këndshëm i punës;

Dokumentet e kërkuara:

 • CV

Te gjithë të interesuarit mund ti dërgojnë cv-të e tyre në email adresën : hitikamina@outlook.com ose te kontaktojne ne +38344571572

Shikime 5,651
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 22/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet