1

3 Praktikant/e (Arkitekturës, Hidroteknikës dhe Elektroteknikës )

Ruaj
ARHING Group
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

ARHING është një kompani e arkitekturës dhe ndërtimtarisë e themeluar në vitin 1989. Kompania jonë ka operuar me sukses në Kosovë, duke punuar në projekte të ndërtimit të lartë dhe të ulët,

Kompania për momentin ka hapur pozita te lira për 3 praktikant/e te cilët do jenë të angazhuar në perfundimin e puneve si ne vijim:

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Të jetë i/e gatshëm te mësojë dhe të avansohet
 • Të ketë njohuri të mira në projektim
 • Të ketë njohuri të mira për mbikqyrjën/realizimin e projekteve
 • Plotëson raportet ditore për proceset e punëve që zhvillohën në punishtet aktive
 • Përcjellë planin dinamik të projekteve aktive
 • Të hartojë situacione lidhur me proceset/punët e realizuara
 • Të ketë aftësi të monitorojë ecurinë e proceseve të punës
 • Ne bashkëpunim me antarët e ekipes plotëson në vazhdimësi dokumentacionin tekniko-ligjor gjatë fazave të ndërtimit deri në përfundim të projektit
 • Mban përgjegjësi për zbatimin e punimeve në përputhje me projektet e zbatimit
 • Përveç detyrave dhe përgjegjësive të cekura performon edhe detyra tjera të kërkuara nga antarët e ekipës.

Kualifikimet:

 • Fakulteti i fushës përkatëse;
 • Të jetë i gatshëm për mbikqyrje dhe menaxhim të punëve në tërën
 • Njohuri të mira profesionale, aftësi hulumtuese, analitike dhe organizative
 • Programe të Projektimit dhe Dizajnimit (për fushën përkatëse)
 • Njohuri kompjuterike, aftësi në MS Office (Excel, Word, Outlook, Power Point, Project)
 • Aftësi të mira ndërpersonale dhe të punes në ekip
 • Vetë-motivim dhe gatishmëri për të marrë përgjegjesi
 • Aftësi të mira organizative, administrative, menaxhuese dhe të zgjidhjes së problemeve
 • Aftësi dhe gatishmëri e demonstruar për të punuar si anëtar i një ekipi, me njerëz me prejardhje të ndryshme kulturore dhe fetare, gjini të ndryshme dhe pikëpamje të ndryshme politike, duke ruajtur paanshmërinë dhe objektivitetin

Si duhet të aplikosh?

Kandidatët e interesuar duhet të:

 1. Plotesojne formularin e aplikimit ne kete link:
  1. Arkitketurë…. https://forms.gle/u9voXBSXCQWLc2GbA

  2. Elektrotekinkë … https://forms.gle/xgBWq11ED4gZC4hv8

  3. Hidroteknikë….. https://forms.gle/pf2YoAoQBWckwupd9

 2. Dorezojne CV e tyre elektronik në versionin PDF, në mbikqyrja@arhing.com

Note:

Vetem aplikantet e sukseshem do te kontaktohen.

Shikime 2,528
Kategoria Inxhinieri
Skadon 30/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet