1

Teknik i Pajisjeve Elektrike dhe Pajisjeve të Ftohjes

Ruaj
Kulinare
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për vende të lira pune

Ndërmarrja Kulinare shpk me seli në Graçanicë është ndërmarrje që furnizon sektorin e gastronomisë me pajisje dhe vegla hoteliere. Në kuadër te zgjerimit të aktiviteteve të saja, shpall konkurs për këto vende te lira pune:

  1. Pozita: Teknik per riparim te pajisjeve elektrike dhe te ftohjes

Detyrat dhe pergjegjesite:

  • Të riparoj, servisoj dhe mirembaj pajisjet elektrike si shporet, skare, furre, friteze, mikrovale, prerese te ndryshme, etj,
  • Të riparoj, servisoj dhe mirembaj pajisjet e ftohjes si frigorifere te ndryshem, makina te akullit, etj,
  • Të komunikojë dhe bashkëpunojë me mbikqyrësitë dhe bashkëpunëtorët,
  • Detyra tjera të përcaktuara nga mbikqyrësi.

Kualifikimet:

  • Përvojë së paku 3 vite në pozitë të ngjajshme
  • Aftësi planifikuese dhe organizim të punës
  • Diplomë të shkollës së mesme
  • Patent shoferin e kategorisë B
  • I gatshëm për pune ekipore

Konkursi eshte i hapur deri me 03 prill 2023.

Kandidatët e interesuar mund të dorëzojnë CV-në duke cekur per poziten qe aplikon, së bashku me dokumentacionin përkrahës në email adresen zyrtare hr@kulinare.com deri në afatin e caktuar.

Vetëm kandidatët te cilët i plotësojnë kushtet e kërkuara do të ftohen në intervistë.

Kategoria Inxhinieri
Skadon 31/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet