1
PREMIUM PLUS

Konsulent/e i/e Produkteve në Departamentin e Shitjes

Ruaj
Kreativ Qeramika
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

POZITA:                          Konsulent/e i/e Produkteve në Departamentin e Shitjes

 

PËRGJEGJËSITË:

 • Të arrijë ta kompletoj studimin e produkteve për një kohë jo shumë të gjatë dhe në vazhdimësi të mësoj çdo koleksion të ri.
 • Të ofroj shërbim profesional për konsumatorë individual, arkitektë, dizajnerë dhe projektues, në Showroom.
 • Të bashkëpunoj me stafin me energji pozitive, komunikim efikas, zgjidhje të shpejtë të problemeve dhe të demonstroj integritet të lartë.
 • Të bashkëpunoj me klientët potencial edhe jashtë Showroom-it, që të arrihen qëllimet e kompanisë.
 • Të ofroj servis të veçantë për secilin klientë, duke u siguruar që çdo kërkese e tyre të merret parasysh dhe të trajtohet me korrektësi e pasion.

KËRKESAT:

 • Aftësi shumë të mira të komunikimit verbal dhe të shkruar në gjuhën shqipe dhe angleze.
 • Të ketë së paku 4 vite përvojë pune në shitje.

OFERTA:

 • Mbështetje me trajnime për zhvillim të vazhdueshëm profesional.
 • Mbështetje me trajnime me brand-et e Kreativ në Itali.
 • Orari nga e Hëna deri të Shtunën 8 orë duke përfshirë pauzën prej 45 minutash
 • Pagë konkurruese dhe paga e 13-të
 • Sigurim shëndetesor

Të gjithë të interesuari/at mund të aplikojnë përmes butonit më poshtë

Shikime 6,197
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 19/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet