1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

*KONKURS PUNE PER VIDEO EDITOR

Studio Moderna është kompani internacionale që operon në mbi 20 vende të botës me pervojë pune më shumë se 30 vite. Brendet tona të mirënjohura nderkombetarisht janë: Dormeo, Delimano, Walkmaxx, TopShop, Wellneo, dhe Rovus. Bashkohuni me një ndër kompanitë më elitare në Kosovë që ofron ambient të këndshëm dhe komfort pune si dhe kushte për zhvillim karriere.

Pozita: Video Editor

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për editimin e video në përputhje me udhëzimet, stilin dhe kërkesat e kompanisë;
  • Përgjegjës për inkorporimin e muzikës, dialogut, grafikave dhe efekteve.

Kriteret:

  • Përvojë në fushën e Video & Dizajn;
  • Njohuri profesionale në programet e Adobe Premier Pro, Adobe After Effects;
  • Njohuri bazike në programet: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop;
  • Aftësi për të qenë fleksibil në kryerjen e detyrave ekipore.

Për të aplikuar, dërgoni CV në apliko@studio-moderna.com dhe portofolion e punëve tuaja paraprake në këtë fushë.

Shikime 6,456
Kategoria Art dhe Kulturë
Skadon 19/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet