1

Sales Consultant (Prishtina Mall)

Ruaj
Velvet
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

velvetkosova@gmail.com

 

Shikime 5,080
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 05/05/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet