1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
TERMOPAN shpallë konkurs për (6) Puntore femra në sektorin e prodhimit

Kushtet për Aplikim:

  • Të ketë të kryer shkollën e mesme
  • Të kenë iniciativë dhe kreativitet lidhur me procesin e punës,
  • Nuk kërkohet përvojë pune

Të interesuarit të  kontaktojnë në Nr.Tel +383 45 258 638 ose te paraqiten fizikisht në zyret tona.

Shikime 2,038
Kategoria Prodhim
Skadon 17/04/23 (24 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet