1

Menaxher/e, Agjent në Teren (8)

Ruaj
Urban Real Estate
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KONKURS!

Nëse keni përvojë në sektorin e patundshmërisë, aplikoni tani!

Bëhu pjesë e ekipit të URBAN Real Estate L.L.C

Pozitat e hapura:

 • 3 Menaxher/e
 • 8 Agjent/e të  jashtëm tereni.

-Cka ofrojmë ne:

 • Pagë fikse + Bonuse.
 • Kontratë pune.
 • Trajnim dhe aftësim në Patundshmëri
 • Orari i punës: Hënë-Premte.

Kualifikimet e nevojshme:

 • Njohuri të shkëlqyeshme teknike,komunikuese dhe prezantuese;
 • Të merrni inciativë dhe përgjegjësi;
 • Të jeni një “Teamplayer” i vërtetë;
 • Njohës i Gjuhës angleze (gjuhë të tjera përbëjnë avantazh)
 • Aftësi të shkëlqyeshme Kompjuterike si dhe Administrative;
 • Përvojë në pozitën Agjent/e të shitjes në sektorin e Patundshmerisë.

 

Pozitat kane këto fusha kyçe të përgjegjësisë:

Pergjegjesitë menaxheriale:

 • Asiston në kryerjen e punëve administrative të Departamentit të Burimeve Njerëzor
 • Menaxhon dhe Zhvillon marrëdhënie të miramë kolegë dhe drejtuesit e kompanisë;
 • Zhvillues I politikave te brendshme te kompanise qësynojnë përmirësimin e kushteve të punësdhe motivimin e punonjësve;
 • Hulumtues dhe zhvillues I pronave te paluajtshme
 • Asiston në ciklin e secilit projekt nga konceptiminë përfundim, me theks të veçantë në qëndrueshmërinë teknike dhe efikasitetin e resurseve;
 • Mirëmban bazën e të dhënave të arkivës të procedurave teknike, shënimeve dhe sugjerimeve për zgjidhjen e problemeve teknike;
 • Operon, mirëmban dhe mbron pasuritë teknike të Kompanisë;
 • Promovon diversitetin, barazinë dhe respektin e ndërsjellë, si dhe të përkujdeset për  perimbazuar në vlerat dhe kodin e mirësjelljes sëkompanisë;

Pergjegjesite e agjentit ne teren:

 • Bashkëpunon si anëtar i ekipit në kryerjen edetyrave thelbësore për arritjen e operacioneve të efektshme;
 • Hulumtimi dhe zhvillimi I pronave te reja ne teren .
 • Prezantimi I pronave tek palet
 • Të ketë aftësi të mira bashkëpunuese dhekomunikuese
 • Të merr inciativë dhe përgjegjësi;
 • Të kujdeset dhe t’i  mirëmbajë asetet e kompanisë, të cilat I jepen në shfrytëzim. 

Mënyra e aplikimit: 

Dërgo CV të plotë me fotografi, një deklaratë personale dhedokumente të tjera relevante në urbanrealestate.ks@gmail.com ose në numër të telefonit: +383 (45) 44 28 37, deri më 17/04/2023, me subjekt: “Aplikoj për pozitën Menaxher” apo “Aplikoj për pozitën Agjent I jashtem tereni”

Kandidatët që përzgjedhen për listën e ngushtë do të ftohen në intervistë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet