1
PREMIUM

Financier/e (zëvendësim)

Ruaj
BOTEK
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita: Financier/e (zëvendësim)

Vendi i punës: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Mbulon kontrollimin e faturave të shitjes dhe blerjes duke mbikëqyrur gjithë dokumentacionin përkatës;
 • Kontrollon regjistrimet e arkëtimeve dhe pagesave sipas llogarive;
 • Rakordon kartelat me klientët dhe furnitorët sipas rastit;
 • Harton dhe raporton raportin ditor të borxheve;
 • Regjistron deklaratat e importit dhe përllogaritë kostot e importit për produkte;
 • Bën përgatitjen e deklarimeve (përfshirë edhe TVSH-në) dhe i dërgon për aprovim te Menaxheri

Kriteret:

 • Të ketë të përfunduar fakultetin ekonomik, drejtimi banka, financa dhe kontabilitet.
 • Të ketë njohuri mbi financat dhe kontabilitetin
 • Përvoja e punës në financa, e preferueshme
 • Aftësi për punë të pavarur
 • Aftësi të mira komunikuese me klientë dhe stafin e kompanisë
 • Aftësi të mira organizative dhe punë ekipore
 • Njohje të gjuhës angleze (B1/B2)

Konkursi të jetë i hapur deri me datë 24.03.2023

Te interesuarit te dergojne CV tyre, bashke me dok tjera (certifikime, referenca) ne email adresen: office@bo-tek.com

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet