1
PREMIUM

Agjent i Shitjes

Ruaj
LB Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs për Punë/ Agjent i Shitjes Gjilan,Peje,Prishtine

LB GROUP SH.P.K. është lidere në kosovë në fushën e tregtimit të lëndëve të para për pasticeri, furra buke , dhe në fushën e sektorit te paketimit.

LB GROUP SH.P.K. është prodhuesi më i sukseshëm i paketimit në Kosovë me një kapacitet shumë të madh prodhues të letrës dhe kartonit , duke bërë prodhimin e gotave të kartonit dhe ambalazhe për industrinë ushqimore në bazë të organizimit për efikasitet ne punë me teknologji te avansuar.

LB Group po kërkon njerëz të talentuar për punë për pozitën; agjent të shitjes.

-Detyrat e punës për pozitën; Agjent i Shitjes

  • Promovon produktet e kompanise dhe krijon shitje direkte për këto produkte
  • Mbane kontakte të vazhdueshme me kliente në lidhje me kërkesat e tyre
  • Organizon promocione të vazhdueshme si element taktik për të rritur shitjen
  • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe bashkpunim ne grup

Kualifikimet

  • Përparësi kane kandidatët që kanë eksperience pune në shitje së paku 1 vit 
  • Të ketë aftësi komunikimi, prezantimi dhe negocimi 
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera organizative
  • Të ketë patente shoferi të kategorie B

Shënim: Kandidatët preferohet të jenë banorë të regjionit perkates per poziten qe aplikojne, pra vendet e punes do të jenë në Gjilan, Peje e Prishtine.

Të interesuarit për këtë pozitë i dërgojne CV-te në

E-mail: luljeta.bajraktari@ekopack-ks.com

Afati për apikim është deri më datë; 31 Mars 2023.

Kandidatët e përzgjedhur për konsulta të mëtutjeshëm do të kontaktohen për intervistë.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet