1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NELT sh.p.k shpall konkurs për pozitën:

Lokacioni: Lipjan

4 SHOFER – Kategoria C


Detyra dhe Përgjegjësitë:

  • Përgjegjës për transportin dhe drejtimin e kamionit, si dhe për bartjen e mallit;

Kualifikimet e kërkuara:

  • Kandidatët duhët të kenë të përfunduar shkollën e mesme.
  • Të ketë përvojë pune si shofer i kamionit apo kombit;
  • Të jenë të pajisur me patentë shofer të Kategorisë C apo C1;
  • Të ketë njohuri të rrugëve të Kosovës.

___________________________________________________________________

Si të Aplikoni

NELT sh.p.k është një punëdhënës i mundësive të barabarta. Të gjithë aplikantët dhe punonjësit e kualifikuar do të marrin konsideratë për punësim.

Të interesuarit të dërgojnë CV e tyre përmes e-mailit: apliko@nelt.com Afati i aplikimit është deri me datën 31 Mars 2023 ora 17:00.

Shikime 3,280
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 31/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Lipjan
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet