1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
KNT në Pejë shpallë konkurs për pozitat:
  1. Dizajner/e Grafik/e (3)
  2. Wordpress (3)
  3. SEO (3)
  4. Google ADS (3)
Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Të përballoj punë dinamike në baza ditore
  • Të ketë vullnet për të mësuar
  • Të ketë aftësi të komunikimit
Çka ofron KNT:
  • Ndihmë nga i gjithë stafi për aftësim profesional
  • Mentorim dhe këshilla
  • Ambient profesional
Ju lutemi që të aplikoni duke dërguar CV-të tuaja që duhet të përfshijë një foto, e-mail dhe nr. Tel në: info.kntgroup@gmail.com
 
Vëmendje:
 
Keni parasysh se lokacioni ynë gjindet në Pejë dhe puna zhvillohet vetëm në objektet e zyreve tona. 
Ju mirëpresim!

Shikime 6,780
Kategoria Marketing, Reklamim & PR
Skadon 15/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Pejë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet