1
PREMIUM

Zyrtare e Financave

Ruaj
Vali Impex
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Konkurs Ri-shpallje

Pozita

Zyrtare e financave

Detyrat dhe përgjegjësit

  • Faturime ditore
  • Barazim te kartelave me bleres
  • Perpilimin e raporteve te ndryshme të shitjes
  • Asistencë teknike ndaj shefit të financave
  • Arkivimi i dokumentacionit
  • dhe punë të tjera të deleguara

Shkollimi adekuat dhe njohja e programit kompjuterik te kontabilitetit jane obligative.

Orari i punës

E hënë e premtë 08-16

Paga Bruto      Vitin e pare     600 euro

                        Vitin e dytë     650 euro

                        Vitin e tretë    700 euro

Të interesuarit të dërgojnjë CV-në në info@vali-impex.com

Konkursi është i hapur deri më 24/03/2023

Vali-Impex shpk është kompani me karakter demokratik të zhvillimit dhe ofron mundësi të njejt cdo kandidati pa dallim gjinije,feje apo kombësie.

Shikime 2,752
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 24/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet