1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Perla Travel shpall konkurs per:
  • Agjente e shitjes
Kushtet per plotesimin e pozites:
  • Pervoje pune ne shitje
  • Njohuri te aranzhmaneve turistike
  • Njohja e gjuhes angleze
  • Aftesi kompjuterike
Afati i fundit per aplikim eshte 15.04.2023
 
Per te aplikuar ju lutem dergoni CV-ne tuaj ne info@perla-travel.com 

Shikime 1,785
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/03/23 (6 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet