1

Edukatore, Kuzhiniere

Ruaj
Kids Home
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Kopshti Kid's Home hap konkurs për plotësimin e vendeve të punës:

  • Edukatore Grupmosha 06 muaj deri 3 vjet
  • Kuzhiniere

Kushtet dhe kualifikimet për pozitat e mëposhtme janë: 

Edukatore Grupmosha 06 muaj deri 3 vjet

  • Të ketë të përfunduar: Fakultetin e Edukimit, drejtimi Fëmijëri e Hershme ose Shkollën e Mesme të Mjeksisë.
  • Të ketë së paku dy vite përvojë pune në edukimin e fëmijëve.
  • Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi, dhe të jenë të motivuara për të punuar  me fëmijë.

 Kuzhiniere

  • Të keni aftësi kreative dhe organizative 
  • Të jetë fleksibile , bashkëpunuese 
  •  E preferuar përvoja e punës
Të gjithë të interesuarat inkurajohen të dërgojnë CV-në e tyre dhe letrën motivuese në email: kidshomeprishtina@gmail.com Ose ne nr e tel. 045 595 005
 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet