1

Shitëse

Ruaj
AquaDent
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Shitëse

Detyrat dhe përgjegjësitë:
  • Asiston/menaxhon, organizon dhe siguron efikasitetin e tërë procesit të punës në fushën e programit të caktuar të shitjes
Kualifkime te kërkuara dhe kriteret:
  • Teknike e mjekësisë (përparesi kanë tekniket e laboratorit dentar)
  • Të jetë e licensuar
  • Etikë të lartë profesionale dhe orientim drejtë shërbimit ndaj klientit;
  • Aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe shitjeje;
Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë aplikacionin për punësim/CV në e-mail adresën: aquamedikall@gmail.com Për informata shtesë mund të kontaktoni në numrat e telefonit:
+383 49 180 018
+383 49 338 100
Konkursi është i hapur nga data 15.03.2023 deri më 14.04.2023.
Lokacioni: Prishtinë 
Orari: Full Time 

Shikime 1,628
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 14/04/23 (21 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet