1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

TEB një ndër bankat më me renome në Kosovë është pjesë e brend-it të mirënjohur bankar në Turqi e mbështetur në fuqinë ndërkombëtare të BNP Paribas.

TEB tani po kërkon kandidatë të kualifikuar për pozitën Praktikant i Zgjidhjeve të Biznesit për Zyrën Qendrore.

Kualifikimet e kërkuara:

 • Të ketë shkollim në Inxhinieri Kompjuterike dhe Shkenca Kompjuterike apo shkollim të ngjashëm
 • Njohuri bazike në SQL dhe MS Office
 • Të ketë aftësi të komunikimit me shkrim dhe verbal, duke përfshirë aftësitë teknike të të shkruarit
 • Të kuptuarit e koncepteve të inxhinierisë së sistemeve
 • Njohuri të teknikave dhe metodave te modelimit
 • Aftësi të mendimit analitik dhe zgjidhjes së problemit
 • Të jetë I orientuar në detaje dhe i aftë të gjenerojë nivel të lartë të saktësisë
 • Aftësi të ofrimit të zgjidhjeve të problemeve

Aplikimi duhet të bëhet online përmes web faqes së bankës www.teb-kos.com Ju lutemi klikoni tek Mundësi Punësimi dhe pastaj tek linku: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. Afati i fundit për aplikim është 21.03.2023. Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur.


TEB Sh.A is one of the most reputable banks in Kosovo and it is part of recognized banking brand in Turkey supported by international power of BNP Paribas.

TEB is now seeking for qualified candidates for the position of Business Solutions Intern in Head Office.

Qualifications required:

 • University degree in Computer Engineering, Computer Science or relevant fields
 • Basic knowledge of SQL
 • Written and verbal communication, including technical writing skills
 • Understanding of systems engineering concepts
 • Modeling techniques and methods
 • Analytical thinking and problem solving
 • Being Detail-oriented and capable of delivering a high level of accuracy

The application must be made online through the bank's website www.teb-kos.com. Please click on Employment Opportunities and then on the link: https://recruitment.teb-kos.com/rc/. The deadline for application is 21.03.2023. Only shortlisted candidates will be contacted.

Shikime 1,257
Kategoria Banka
Skadon 21/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Intern
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet