1
PREMIUM
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Asistente Ekzekutive

Përgjegjësitë dhe Detyrat:

 • Siguron mbështetje administrative për Drejtorin Ekzekutiv, duke përfshirë caktimin e takimeve, menaxhimin e korrespondencës dhe ruajtjen e dokumenteve
 • Menaxhon dhe prioritizon thirrjet telefonike dhe korrespondencën e email-it
 • Përgatit dhe redakton korrespondencën, raportet dhe prezantimet
 • Përgatit dhe shpërndan minutat e takimeve
 • Përgatit dhe paraqet raportet e shpenzimeve
 • Siguron mbështetje për projekte të veçanta sipas nevojës
 • Menaxhon dhe mban inventarin në zyrë
 • Pret dhe ndihmon vizitorët në zyrë

Kualifikimet dhe Përvoja e nevojshme:

 • Diplomë Univerzitare
 • 3+ vjet eksperiencë si Asistente Ekzekutive ose rol të ngjashëm
 • Aftësi të forta organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit
 • Njohje e programeve të Microsoft Office
 • Përvojë në menaxhimin e kalendarit dhe caktimin e takimeve
 • Vëmendje e fortë në detaje dhe aftësi për të ndërmarrë shumë detyra
 • Përvojava në një industri B2B është përparësi
 • Aftësi për të ruajtur konfidencialitetin dhe për të menaxhuar informacionin e ndjeshëm
 • Aftësi të forta në marrëdhënie njerëzore dhe aftësi për të punuar mirë me të gjitha nivelet e menaxhimit dhe stafit.

 

Shikime 2,358
Kategoria Administratë
Skadon 13/04/23 (20 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet