1

Kontabilist/e

Ruaj
Eximtex Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

EXIM JATEX me seli në Gjakovë shpall vende te lira pune:

1- Kontabilist/e

Detyrat dhe përgjegjësitë

  • Pranimi dhe regjistrimi I dokumentacionit kontabel
  • Regjistrimi i Normativave dhe prodhimit
  • Krijimi i raporteve të ndryshme sipas kërkesës së menaxhmentit.                                   
  • Te ketë njohuri ne export dhe import

Kandidatët duhet të plotësojnë këto kritere:

  • Diplomë Universitare në Fakultetin Ekonomik
  • Të ketë përvojë në punë të ngjashme
  • Njohuri të mira të punës me kompjuter
  • Të jete i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale

Të interesuarit të lajmërohen ne numrin e telefonit 049-731-995 ose 049-731-996, email: medikospharma@hotmail.com ose direkt në zyret tona

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet