1
PREMIUM PLUS

Elektro Instalues (3)

Ruaj
Conductor
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Conductor me seli ne Prishtine shpalle konkurs per vende te lira te punes ne pozitat: 

Elektro instalues (3) 

Kushtet dhe kualifikimet e nevojshme per aplikim:

Edukimi - Shkolla e mesme

Kualifikimi - Diploma e shkolles se mesme

Pervoja: Pervoje pune se paku 2+ ne fushen perkatese

 

Menyra e aplikimit: Te gjithe te interesuarit mund te aplikojne duke kontaktuar ne numrin e telefonit: +383 44 608 776 apo ne emailin: conductor_ntsh@hotmail.com

Shikime 3,517
Kategoria Inxhinieri
Skadon 13/04/23 (13 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet