1

Menaxher/e (2), Agjent/e i/e Terenit (5), Agjent/e i/e Shitjes

Ruaj
Fenix Real Estate
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 
Nëse keni përvojë në sektorin e patundshmërisë, aplikoni tani! Bëhu pjesë e ekipit të Fenix Real Estate L.L.C
Pozitat e hapura:
 • 2 Menaxher/e
 • 5 Agent/e të jashtëm tereni.
Cfarë ofrojmë ne:
 • Pagë fikse + Bonuse.
 • Kontratë pune.
 • Trainim dhe aftësim në patundshmëri
 • Trotinet Elektrik dhe Veturë (për Agjent të Shitjes në teren)
Orari i punes: Hënë-Premte.
 
Kualifikimet e nevojshme:
 • Njohuri të shkëlqyeshme teknike, komunikuese dhe prezantuese;
 • Të merrni inciative dhe përgjegjësi;
 • Të jeni një "Teamplayer" i vërtetë;
 • Njohës i Gjuhës angleze (gjuhe të tjera përbëjnë avantazh)
 • Aftësi të shkëlqyeshme Kompjuterike si dhe Administrative;
 • Përvojë në pozitën Agjent/e të shitjes në sektorin e patundshmërisë.
Pozitat kanë këto fusha kyçe të përgjegjësisë:
Përgjegjësitë menaxheriale:
 •  Asiston në kryerjen e punëve administrative të Departamentit të Burimeve Njerëzore
 • Menaxhon dhe Zhvillon marrëdhenie të mira me kolegë dhe drejtuesit e kompanisë;
 • Zhvillues I politikave të brendshme të kompanisë që synojnë përmirësimin e kushteve të punës dhe motivimin e punonjësve;
 • Hulumtues dhe zhvillues I pronave të paluajtshme
 • Asiston në ciklin e secilit projekt nga konceptimi në përfundim, me theks të veçantë në qendrueshmërinë teknike dhe efikasitetin e resurseve;
 • Mirëmban bazen e të dhënave të arkives të procedurave teknike, shënimeve dhe sugjerimeve për zgjidhjen e problemeve teknike;
 • Operon, mirëmban dhe mbron pasuritë teknike të Kompanisë;
 • Promovon diversitetin, barazine dhe respektin e ndersjellë, si dhe të përkujdeset për operim bazuar në vlerat dhe kodin e mirësjelljes së kompanisë;
 
Përgjegjësitë e Agjentit në teren:
 • Bashkëpunon si anëtar i ekipit në kryerjen e detyrave thelbësore për arritjen e operacioneve të efektshme;
 • Hulumtimi dhe zhvillimi I pronave të reja në teren.
 • Prezantimi | pronave tek palët
 • Të ketë aftësi të mira bashkëpunuese dhe komunikuese
 • Të merrë inciative dhe përgjegjësi;
 • Të kujdeset dhe t'i mirëmbajë asetet e kompanisë, të cilat I jepen në shfrytezim.
Dërgo CV të plotë me fotografi dhe dokumente të tjera relevante në info@fenix-ks.com 
Afati i aplikimit deri me 14/03/2023.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet