1
PREMIUM

Recepsionist/e, Mirëmbajtës/e, Enëlarës/e

Ruaj
Venus Hotel
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 

Recepsionist/e

Përgjejgësitë:

 • Menaxhon rezervimet e dhomave online, telefonike dhe personalisht.
 • Mirëpret mysafirët, , shpërndan çelësat e dhomave dhe shpjegon politikat e hotelit.
 • Perfundon pagesa nga klientët.
 • Përgjigjet çështjeve dhe ankesave të mysafirëve në mënyrë miqësore dhe në kohë.
 • Shpjegon komoditetet dhe atraksionet lokale për mysafirët.
 • Punoni me anëtarët e tjerë të stafit për të siguruar që të gjitha dhomat e mysafirëve të përmbushin standardet e hotelit dhe të akomodojnë çdo nevojë të veçantë të klientit.

Kualifikimet

 • Diplomë e shkollës së mesme
 • Diploma universitare (përparësi)
 • Përvojë në shërbimin ndaj klientit
 • Aftësi të shkëlqyera të komunikimit verbal
 • Njohja e gjuhës Angleze (obligative)

Pozita : Mirëmbajtës/e

 • Të ketë aftësi të mira organizative
 • Të jetë energjik dhe i/e motivuar
 • Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme

Enëlarës/e

 • Të ketë aftësi të mira organizative
 • Të jetë energjik dhe i/e motivuar
 •  Të ketë aftësi të punës në ekip
 • Përvojë adekuate pune ( e preferueshme)

Te gjithë të interesuarit për këto pozita duhet të dërgojnë CV-në  në e-mail adresën: hr@venushotel-ks.com për detaje të tjera +383 49 40 30 30

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet