1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Global Group Distribution, ne zgjërim të aktivitetit kërkon të punësoj njerëz energjikë dhe të vendosur në pozicionin Agjent Shijtesh ne qytetin Prishtinë, Ferizaj , Gjilan dhe Prizren.

Detyrat:

 • Identifikon klient të rinjë.
 • Ndërton dhe mirëmban marrëdhëniet me klientët duke siguruar plotësimin e nevojave të tyre sipas standarteve më të larta.
 • Realizon objektivat e vendosura nga kompania.
 • Negocion me klientët për pozicionim më të mirë dhe prezencë më të madhe të produkteve.
 • Komunikon në mënyrë profesionale me klientët dhe mban kontakte të vazhdueshme.
 • Raporton sipas kërkesës dhe standarteve të raportimit. 

Kualifikimet:

 • Të kenë aftësi të mira komunikuese.
 • Të ketë gatishmëri të lartë për t’i shërbyer klientëve.
 • Të aftë për të punuar në skuader.
 • Leje drejtimi automjeti kategoria B.
 • Njohuri në Microsoft Office.

Të interesuarit të dërgojnë CV-në adresën: info@globalgroupks.com

Afati i aplikimit: 27.03.023

Shikime 5,693
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 27/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet