1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita e punës: VOZITËS I KAMIONIT ME CISTERNË (Kategoria C për Kosovë)

 Të gjithë të interesuarit duhet të dërgojnë CV-të dhe kopjen e dokumentave te kerkuara në zyret e AL-Petrol në Miradi e Ulët, Fushë Kosovë dhe në email HR@euroshell-ks.com

Dokumentat e nevojshmepëraplikim:

  1. Patent shoferin (kategorin C - valide),
  2. ADR (valide)
  3. Certifikaten e mjekut (valide)
  4. Pasaporten (valide)
  5. Certifikaten CPC (e preferuar)
  6. Dokumentin qe nuk jeni nenhetime(obligative)

NE SUBJEKT LETE SHENOHET POZITA PERTECILENAPLIKONI.

INFORMATA SHTESE PREJ ORES 08.00-16.00NE, TEL: +38349940014

Shikime 5,953
Kategoria Transport, Logjistikë
Skadon 12/04/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet