1

Menaxher i Njësisë Operative, Shef i Cilësisë së Ujit dhe Burimeve, Dozator, Operator/Dispiqer (ITU)

Ruaj
KRU Mitrovica sh.a.
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 burimet.njerzore@kru-mitrovica.com

Shikime 1,879
Kategoria Punë të Përgjithshme
Skadon 28/03/23 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Mitrovicë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet