1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

HyperActive është qendra më e madhe e argëtimit familjar në Kosovë dhe rajon. Të vendosur në zemër të Prishtina Mall, ne ofrojmë lojëra argëtuese të jashtëzakonshme për të gjitha grupmoshat. Qëllimi ynë është të ndryshojmë mënyrën e argëtimit duke i ofruar atraksionet e teknologjisë së fundit që vijnë për herë të parë në vendin tonë. Njoftohuni më shumë me HyperActive përmes linkut në vijim:

https://www.hyper-active.com/aventurajupret

Përveç atraksioneve, brenda HyperActive do të ketë edhe vende ku shërbehen pije dhe ushqim (Sports Bar, KAFFE, Këndi i fëmijëve, Candy shop) ku ofrojmë mundësi për punësim në pozitat më poshtë:

 • Pizza Man - Ndihmës kuzhinier/e               €  575
 • Kuzhinier/e                                                     €  790
 • Asistent/e në kuzhinë                                   €  425
 • Enëlarës/e                                                      €  405
 • Kamarier/e                                                     €  425
 • Barmen/e                                                       €  425
 • Staf në këndin e fëmijëve                            €  405   
 • Ndihmës kamarier                                       €  385  
 • Ndihmës banakier                                        €  385    
 • Recepsionist/e                                              €  445      

 Çka ofrojmë ne:

 • 40 orë punë në javë, dy ditë të lira në javë, orari fleksibil
 • Mjedis pune pozitiv dhe shumë atraktiv
 • Zhvillim profesional të vazhdueshëm
 • Sigurim shëndetësor pas 6 muajve të punësimit
 • Shujtë ditore

Aplikoni në butonin apliko më poshtë nëse:

 • Jeni energjik dhe keni dëshirë të punoni në një ambient dinamik,
 • Ju pëlqen puna në ekip por edhe jeni të gatshëm për vetë-iniciativa,
 • Keni aftësi të mira komunikuese dhe ju pëlqen të punoni me njerëz.

Kategoria Gastronomi, Hoteleri, Turizëm
Skadon 27/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet