1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

NJOFTIM PËR PRAKTIKË

Pozita Praktikant/e, Mikpritës

Vendi i punës Prishtinë, Podujevë, Ferizaj, Prizren, Rahovec, Drenas, Skenderaj

Data e Hapjes 13.03.2023

Data e Mbylljes 19.03.2023

Detyrat dhe përgjegjësitë:

  • Të shërbejë si pikë e drejtëpërdrejtë kontakti për klientë.
  • Tu ofrojë klientëve shërbime profesionale dhe në kohën e duhur. Të asistoj në promovimin e produkteve dhe shërbimeve bankare.
  • Të informoj klientët rreth përdorimit të kanaleve alternative të bankingut. Të krijojë dhe të ruaj marrdhënie të mira me klientët.
  • Të njihet plotësisht me rregulloret dhe procedurat e Bankës.
  • Të asistoj në mirëmbajtjen dhe përditësimin e dosjeve të klientëve.
  • Të asistoj në skenimin dhe arkivimin e të gjitha raporteve/ dokumenteve të nevojshme. Të asistoj në porositë/ kërkesat e palëve të treta.

Kualifikimet:

  • Të jetë në përfundim të studimeve ose të jetë i diplomuar në Ekonomi, Administrim Biznesi, Menaxhment, Juridik dhe fushat të tjera relevante.
  • Të ketë njohuri të punës në kompjuter. Të ketë aftësi të mira komunikimi.
  • Të ketë aftësi komunikimi në gjuhën angleze dhe preferohet njohja e gjuhës turke. Të jetë fleksibil dhe i gatshëm për të mësuar gjëra të reja.

Kandidatët e interesuar inkurajohen të aplikojnë duke plotësuar formularin përmes këtij linku:

https://bkt-ks.com/bkt/burimet-njerezore/mundesi-punesimi/. Për çdo problem kontaktoni hrbktkosove@bkt.com.al

Të gjitha aplikacionet do të trajtohen me konfindencialitet të lartë. Vetëm kandidatët të cilët i plotësojnë kriteret e kërkuara do të njoftohen përmes telefonit.

Shikime 3,633
Kategoria Banka
Skadon 19/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Intern
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet