1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

KOMPANIA: “Emona Center” SH.P.K.

LOKACIONI PRISHTINË – Rr. “Ilirija Building” 50-1, Prishtinë (Bregu i Diellit)

1.POZITA:   Menaxher (1 Pozitë);

                     Zv.Menaxher (1 Pozitë);    

                     Arkatare (5 Pozita);

                     Sektoriste (5 Pozita).          

 Detyrat dhe Përgjegjësitë:

  • Të bëjë organizimin e rrjedhës së papenguar të punës në market në kryerjen e punëve të kompanisë;
  • Të ketë shkathtësi komunikative, planifikuese dhe organizative si dhe të ofrojë ide të reja në lidhje me punën;
  • Të ketë përkushtim dhe interesim për të mësuar si dhe të jetë i gatshëm të punojë nën presion;
  • Të jetë i/e aftë të punojë në grup dhe punë individuale;
  • Të jetë i saktë dhe t’i përmbahet afateve kohore të paracaktuara në kryerjen e detyrave;
  • Detyra tjera të caktuara nga mbikëqyrësi i drejtpërdrejtë në lidhje me pozitën e caktuar.

 

Kualifikimet (per pozitat Menaxher dhe Zv. Menaxher):

  • E preferueshme të jetë i/e diplomuar në fushën e Ekonomisë;
  • Të ketë përvojë pune së paku 2 vite në fusha relevante.

Dokumentet e kërkuara:

  • Formulari për aplikim (Aplikacionet mund të merren në objektin e “Emona Center” sh.p.k.);
  • CV së bashku me dokumentet mbështetëse.

Të interesuarit/at mund të dërgojnë aplikacionet me dokumentet mbështetetëse në objektin e “Emona Center” sh.p.k. në të cilin aplikojnë (apo edhe permes email info@emonacenter.com )

Aplikimi është i hapur nga data 14.03.2023 deri me datë 29.03.2023.

Per info shtese kontaktoni ne numrin: 049 642 333.

Shikime 2,365
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 29/03/23 (4 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet