1
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Pozita :

2 Shitës/Shitese - NUKA HOME

  • Të ketë së paku 1 vite përvojë pune
  • Te jet i motivuar te punoj i pamvarur dhe ne ekip
  • Te ket aftesi te mira komunikative
  • Punesimi me orat te plote

Benefitet sipas kontrates me ligjet ne fuqi te Kosoves

VendiI punes: NUKA HOME, FUSHE KOSOVE

Ju dergoj kerkesen per shpalljen e rradhes per 2 pozita te hapura per "NUKA HOME" Fushe Kosove

Aplikacionet mund te dergohen deri me 31/03/2023

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar Cv dhe nje pershkrim motivues per veten e tyre në emailin jobs@nukagroup.com duke e cekur poziten per te cilen aplikojn

Shikime 2,733
Kategoria Retail dhe Distribuim
Skadon 31/03/23 (7 ditë)
Orari Full Time
Lokacioni Fushë Kosovë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet