1
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Palma Furniture shpall konkurs për pozitat:

Arkitekt/e (2)

Shitës/e (3)

Kushtet:

  • Të keni aftësi organizuese dhe komunikuese;
  • Njohuri elementare në lëminë perkatese;
  • E përgjegjshme, komunikuese dhe bashkëpunuese;

 

Vendi i punes: Gjilan

Të interesuarit mund të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në email: drilon.shahini@palma-mobilje.com 

Ose t'i dergojnë në showroom-in në Gjilan

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet