1
PREMIUM

Agjent Tregtar, Shitës Ambulantiv

Ruaj
Arjeta Group
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Arjeta Group shpallë konkurs për këto vende të lira Pune :

 • 1 - Agjent Tregtar
 • 3 - Shitës Ambulantiv sektori AKULLORE

 

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Agjent Tregtar

Lokacioni i Punës, Terren sipas planit të vizitave

 • Viziton klientët sipas rutës, pranon porosi, kontakton dhe krijon klientë të rinj duke planifikuar dhe organizuar orarin dhe rutën ditore të vizitave ndaj pikave shitëse ekzistuese, potenciale si dhe ndaj faktorëve tjerë në treg.
 • Përshtatë përmbajtjen e prezantimit të shitjes duke studiuar produktet që duhet shitur, pikat shitëse apo faktorë tjerë tregu, si dhe historinë e shitjes dhe kartelën e klientit në përgjithësi.
 • Kujdeset për pozicionimet e produkteve në rafte të dyqaneve që i furnizon,
 • Identifikon klientë të ri dhe inicion bashkëpunimin me ta,
 • Liston produktet e reja nëpër dyqane,

 

Kualifikimet e Kërkuara

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e Mesme;
 • Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm minimum 1 vit;
 • Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Të posedoi patentë shofer të kategorisë B.

Detyrat dhe përgjegjësitë për pozitën Shitës ambulantiv sektori AKULLORE

Lokacioni i Punës, Prishtinë, Lipijan Shtime si dhe Rregjioni i Dukagjinit me Prizren

 • Bënë shitjen dhe shpërndarjen e produkteve të kompanisë;
 • Identifikon pikat shitëse të reja dhe mban kontakte të rregullta me ta;
 • Bënë vizitat e rregullta sipas planit të vizitave;
 • Kryen dhe detyra të tjera të deleguara nga menaxheri.

Kualifikimet e Kërkuara

 • Të ketë të përfunduar së paku shkollën e Mesme;
 • Të ketë përvojë pune në këtë drejtim ose të ngjashëm minimum 1 vit;
 • Aftësi të mira komunikuese dhe negociuese;
 • Të posedoi patentë shofer të kategorisë B,

Inkurajohen të gjithë kandidatët e interesuar të cilët i plotësojnë kushtet e cekura më lartë të aplikojnë duke dërguar CV e tyre në postën elektronike ( e-mail ) hr@arjeta.eu , ose drejtpërdrejt  tek zyrat tona të cilat gjenden në adresën; Magjistralja Prishtinë Ferizaj kilometri i 9 Graçanicë. 

Në fushën e subjektit, ju lutem specifikoni pozitën për të cilën aplikoni.

Kandidatët të cilët i plotësojnë kushtet e lartcekura do të ftohen për intervistim

Konkursi do të jetë i hapur nga data 13. Mars 2023 deri më 19 Mars 2023.

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet