1
PREMIUM PLUS

Menaxher i Shitjes, Agjent/e i/e Shitjes

Ruaj
Petra Plast
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Petra Plast L.L.C me lokacion në Rr. Zahir Zajmi, 10000 Prishtinë, Kosovë është kompani ndërkombëtare e prodhimit të tubave të plastikës dhe rezervarëve të ujit e cila është duke zgjeruar një game të gjërë të produkteve.

Shpall vende të lira për këto pozita.

Menaxher i shitjes

 • Menaxhimi dhe përmirësimi i shitjeve në rajonin e Kosovës;
 • Motivimi I ekipit të shitjeve;
 • Prezanton dhe shet produktet dhe sherbimet e kompanise tek klientet potenciale.
 • Bënë studime mbi ofertat e konkurrenteve dhe propozon politika dhe strategji të reja.
 • Zgjeron tregun nëpërmjet kërkimit dhe negocimit me klientë të rinj.
 • Organizimi I aktiviteteve te marketingut dhe promocioneve;
 • Menaxhimi dhe trajnimi I ekipit të shitjeve;
 • Arritja e targetit të shitjeve;
 • Monitorimi dhe matja e aktivitetit te shitjeve;
 • Përgaditja e raporteve të shitjes, stokut dhe raporteve tjera sipas kërkesës së menaxhmentit.

Njohuritë dhe shkathtësitë

 • Diplomë universitare
 • Eksperienca e punës minimun 3 vite në materiale ndërtimore.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese, bashkëpunuese dhe raportuese.
 • Aftësi të shkelqyera bindese, aftësi për të dalluar mundesitë dhe për t’i ndjekur ato.
 • Të njoh mire gjuhën Angleze (në shkrim dhe në të folur), obligative.
 • Të zotëroje leje drejtimi automjeti (klasi B).

Agjent/e i/e Shitjes në Terren

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Prezantimin dhe promovimin e produkteve;
 • Planifikon dhe realizon vizitat nëpër të gjitha pikat e shitjes;
 • Bën analizë dhe strategji të tregut;
 • I përmbahet planit ditor të vizitave (planit të cilin e pranon nga mbikëqyrësi)
 • Të jetë në gjendje gadishmërie të punojë në mënyrë të pavarur dhe në grup.

Njohuritë dhe shkathtësitë

 • Të ketë shkollim të lartë me përparësi shkollimi universitar
 • Eksperienca e punes minimun 2 vite në materiale ndërtimore
 • Të njoh mire gjuhën Angleze (në shkrim dhe në të folur), obligative.
 • Aftësi të mira komunikuese dhe te jetë fleksibel.
 • Aftësi të punojë në kushte tereni dhe në presion të kohës -
 • Posedim të patent shoferit kategoria B

Vërejtje: Luten të aplikojnë vetëm kandidatët që seriozisht i plotësojnë kushtet e sipërshënuara.

CV tuaja dhe dokumentet mbështetëse dërgoni në emailin: apliko@portalpune-hrkosova.com

Në “subject” ju lutem shënoni titullin e pozitës që po aplikoni. (Shembull: Menaxher I shitjes, Shitës).

Data e fundit për aplikim është 31.03.2023. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen.

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet