1

Mjeshtër (3), Ndihmës Mjeshtër (3)

Ruaj
Treventi
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Fabrika për prodhimin e dyerve te brendshme nga druri “ TREVENTI GROUP SHPK” ne Rr.Avdyl Henci ne Henc, Fushe Kosove, shpall konkurs për vende të lira pune si:

1.Mjeshtër ne sektorin e prodhimit te dyerve te brendshme – 3 pozita

  • Aftësi dhe pergjegjësi për prodhimin dhe përfundimin e dyerve te brendshme duke përdorur makineri të avancuara, vegla dore
  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup
  • Preferohet te ketë përvoj pune

2.Ndihmes mjeshter ne sektorin e prodhimit te dyerve te brendshme – 3

  • Të jetë fleksibil dhe i përshtatshëm për punë në grup

Të interesuarit te dergojn CV ne Email: info@treventigroup.com

Kontaktoni në numrat: 044 120 720 dhe 049 120 720,

Adresa: Fushe Kosove, Henc, Rr.Avdyl Henci

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet