1

Agjent/e për Huazimin e Veturave/ Rent a Car (2)

Ruaj
Hertz Kosova
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 KONKURS

Pozita:                      Agjente për huazimin e veturave – rent a car

Vendi:                       Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës – “Adem Jashari”

Orari i punës:          Në dy ndërrime 6 ditë të javës,

                                   08:00 – 16:00 dhe 16:00 – 24:00

Pozita:                      Agjent për huazimin e veturave – rent a car

Vendi:                       Grand Hotel Prishtina – Gribaldi nr 8, Prishtinë

Orari i punës:          09:00 – 18:00 - 6 ditë të javës

Si një agjent-e e huazimit të makinave, puna juaj në përgjithësi do të përfshijë:

 • Informatë për klientët në lidhje me disponueshmërinë dhe koston e automjeteve
 • Të merni rezervime dhe të shpjegoni kushtet e huazimit
 • Plotësimin e kontratës dhe kryerjen e pagesave
 • Ti tregoni klientit automjetin e tyre dhe të vëni në dukje çdo dëmtim eventual ne veturë
 • Pranimin e veturave ne kthim dhe inspektimin për dëmet eventuale në veturë

Aftësitë, interesat dhe cilësitë e kërkuara

 • Njohuri të shkëlqyera të Gjuhës Angleze
 • Aftësitë shkëlqyera të komunikimit dhe kujdesit ndaj klientëve
 • Aftësi të shitjes
 • Aftësinë për t'u marrë me ankesat e klientëve në mënyrë profesionale
 • Aftësi të mira organizative dhe të menaxhimit të kohës
 • Saktësi dhe vëmendje në detaje
 • Aftësitë administrative dhe njohuri të MS Office (Word, Excel, Outlook)
 • E preferuar – Patentë shoferi i kategorisë “B”

 Kandidatët e interesuar të dërgojnë CV ne info@hertzkosovo.com

 Konkursi mbetet i hapur deri më 25.03.2023.

Kategoria
Skadon (Skadon: SOT)
Orari
Lokacioni
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet