1
PREMIUM PLUS

Operatore Gjermanisht Smart Working ne Tirane

Ruaj
Bellister Call Center
Follow
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

Bellister call, kerkojme operatore smart working ne Tirane per Sherbimin Inbound ne GJERMANISHT.

KERKOJME OPERATORE
QE OFROJNE PUNEN E TYRE NGA SHTEPIA NE INBOUND NE GJUHEN GJERMANE

RROGA+ BONUSE mbi 1000 EURO.

Punoni me ne nga kudo ndodheni!!!

Bellister Call, Call Center Nderkombetar i profilizuar ne sherbime Inbound Commerciale kerkon Operatore te gjuhes Gjermane

Aplikantet duhet te kene karakteristikat e meposhtme:

  • Njohuri shume te mira te gjuhes Gjermane;
  • Aftesi shume te mira komunikuese, persona solare dhe ambicioze;
  • Disponibilitet ne orar 6 ore.


Ofrojme:

  • Sistem pagese nder me te lartet ne treg + bonuse konkuruese mujore;
  • Fleksibilitet duke mundesuar punen nga shtepia;
  • Kontrate e rregullt pune sipas legjislacionit Shqiptar;

Kandidatet e interesuar mund te aplikojne online duke nisur CV e tyre ne adresen:

Email: 
hr.rekrutime@gmail.com
Tel. 
0682050005

Te dhenat tuaja mbrohen nga shoqeria sipas ligjit nr. 9887, date 10.03.2008 Per "Mbrojtjen e te Dhenave Personale", Udhezimit nr. 42, date 22.07.2014
Per "Perpunimin e te Dhenave Personale te Kandidateve per pune" e Rregullores per Mbrojtjen Perpunimin, Ruajtjen dhe Sigurine e te Dhenave Personale.

 

KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet