1

Kontabilist/e (3)

Ruaj
D.A.A.C - Accounting & Advisory Company
Follow
Shikime
Kategoria
Skadon
Orari
Lokacioni
	 	 

 “D.A.A.C” SH.P.K, kompani e cila mirret me sherbime kontabilitetit dhe konsulence biznesore shpall konkurs per poziten:

Tre (3) Kontabilist/e

Vendi: Prishtinë

Detyrat dhe përgjegjësitë:

 • Ndihmon programet financiare të kompanisë duke përfshirë buxhetin, programet e shitjeve;
 • Ndihmon Udhëheqësin Financiar për planet strategjike dhe/ose operacionale të biznesit, projekteve;
 • Përgatitjen e raporteve për analiza të shitjeve në baza mujore dhe krahasuese;
 • Përgatit regjistrimet, harmonizimin e arkëtimeve dhe pagesave në  sistemin e kontabilitetit;
 • Evidenton saktësinë e vazhdueshme të stoqeve dhe jep informacion për çdo parregullësi eventuale;
 • Bashkëpunon me departamentin e administratës në menaxhimin e parasë së vogël (petty cash);
 • Asiston Udhëheqësin e Financave gjatë procesit të Auditimit të Pasqyrave Financiare;
 • Detyra tjera të caktuara nga Menaxhmenti;
 • Nje nga pozitat e lira kerkohet te kete njohuri dhe pervoje ne Lemine e Ndertimit

Kandidati duhet të ketë:

 • Diplomë Universitare;
 • Njohuri shumë të mira të kompjuterit dhe pakos Microsoft Office;
 • Njohuri të mira në ndonjë softuer kontabiliteti/finance;
 • Njohuri shumë të mira në fushën e financave, kontabilitetit dhe tatimeve;
 • Preferohet të jetë anëtar i ndonjë shoqate të kontabilistëve si ShKÇAK;
 • Përvojë pune minimum dy (2) vite;
 • I/e vet motivuar në punë;
 • Aftësi të mira në të shkruar dhe në të folur;
 • Njohja e gjuhës angleze

Mirëpresim të gjithë kandidatët e interesuar të cilët mund të dërgojnë aplikimin e tyre (CV dhe referencat në adresën info@daacllc.com Afati per aplikim deri 31.03.2023.

 Ju njoftojmë se vetëm kandidatët e përzgjedhur nga dokumentacioni i tyre do të njoftohen për intervistë.

Shikime 5,116
Kategoria Ekonomi, Financë, Kontabilitet
Skadon 31/03/23 (Ka skaduar!)
Orari Full Time
Lokacioni Prishtinë
KosovaJob është rrjeti më i madh i punësimit në Kosovë i certifikuar nga Bureau Veritas me ISO 9001:2015 Standardet për kualitet